Translate

lördag 21 november 2009

Pedofilen

Som de flesta av er vet har min släkting blivit utsatt för en pedofil i sommar. Killen är nu häktad och förhoppningsvis får han sitta så länge som möjligt. Hur ärendet har skötts kan man ha delade åsikter om, men jag hoppas nu att inget kan hindra honom för att tillbringa de kommande julaftnarna och födelsedagarna i fängelset. Här har jag kopierat in en tidningsartikel från http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/20/pedofil-nynazist-haktad-for-valdtakt-av-barn/ för alla er som är intresserade av fallet. I artikeln presenteras namn och bild och jag vill bara påpeka att han ännu inte är dömd. Så är jag politisk korrekt i allafall. Men detta är mannen som för tillfället sitter bakom lås och bom anklagad för att ha förstöt L;s liv.

Politiskt inkorrekt

-sanningen framför allt

Då vi fått ett antal klaganden på att vi bara fokuserar på de vänsterextrema och aldrig på motsvarande extremhögern kanske detta kan glädja en del därute:

24-åringen greps tidigt på morgonen den 10 november på sin arbetsplats inför kollegor och anhölls sedan efter förhör. Enligt åklagare Hans Isaksson ska mannen ha utsatt en flicka under 15 år (ej tonårig) för övergrepp under en period på två månaders tid, från den förste augusti till den siste september.

Den häktade är

 • Johan Samuelsson, född 1985-05-21 och från Norrköping, på sannolika skäl misstänkt i två fall för våldtäkt av barn.

Samuelsson tog kontakt med flickan via internet och använder sig av mängder av MSN-konton, oftast med namnet ”nordic” i bl a sin epostadress.

Han har varit aktiv på Facebook och Bilddagboken där han sökt upp både den aktuella målsäganden samt kontakt med andra småflickor. Johan Samuelsson riskerar minst två års fängelse vid en fällande dom. Åtal ska vara väckt den 26 november.

Norrköpings tingsrätt, Mål nr B 3412-09

Aktiv nationalsocialist aka nynazist i folkmun

Johan Samuelsson är en för Polisen välkänd figur i högerextrema kretsar. Han är medlem i Folkfronten, f d Nationalsocialistisk Front (NSF) där han också var med. Samuelsson ska även vara en de få aktiva medlemmarna i Folkfronten i Norrköping med omnejd.

PI kan inte låta bli och undra över vad hans ”ariska” kompisar tycker om hans pedofila övergrepp? Dito läggning står inte precis högt i kurs i de kretsarna…

Entry Filed under: Uncategorized. Etiketter: , , ,, , , .

23 Comments

 • talibanen | november 20, 2009 at 23:21

  Konstigt att denna mupp inte är på förstasidorna i all media. Det här borde dom ju passa på att gotta sig i och försöka styra bort uppmärksamheten från alla berikarbrott.

  Han är inte dömd än heller. Det är inte lätt att bli dömd för våldtäkt så man vet aldrig var detta slutar. Fast att vara nazist är nog aldrig en fördel när sossarna på Tinget ska döma.

 • 2. Fri | november 20, 2009 at 23:32

  Folkfronten har gjort ett uttalande på communityt Frihet.

  ”Några media hävdade igår 19/11 att en medlem i Folkfronten har häktats misstänkt för våldtäkt mot barn. Den person media syftar på är emellertid inte och har aldrig varit medlem i partiet och Folkfronten överväger nu möjligheterna att anmäla tidningarna för förtal. Den häktade personen har däremot bevistat öppna arrangemang där alla nationalister varit välkomna och om anklagelserna stämmer är han givetvis aldrig någonsin välkommen igen.

  Folkfronten”

9 kommentarer:

Jesper sa...

Jag vill verkligen beklaga det som din släkting utsatts för. Jag kan inte ens tänka mig hur arg jag skulle vara om det var en av mina släktingar.

Att du återger "Politiskt Inkorrekt"s lögner är således naturligt i din situation men du ska vara medveten om att du vidarebefordrar lögner från några Sverigedemokrater som i sin iver att bli accepterade slänger ur sig lögner om att han skulle vara medlem i Folkfronten.

De utnyttjar ert lidande för att vinna politiska poänger. Personen i fråga har alltså aldrig varit medlem i Folkfronten och kommer naturligtvis heller aldrig bli det.

I övrigt hoppas jag att flickan mår bra efter omständigheterna och att ni får ro att läka, samt att den skyldige får det straff han förtjänar (vilket man visserligen inte får i svenska domstolar).

Lycka till.

Anonym sa...

Vem är du att lägga ut hans adress,namn & bild innan han är dömd din idiot? Så länge man inte är dömd är man oskyldig, även om man misstänkt för brott.Hoppas du är medveten om det & att även om han blir dömd, och det skulle stämma, så är det fortfarande förtal enligt svensk lag innan han blivit dömd i rättsalen & hoppas han anmäler dig för det!

sachikoblog.com sa...

Aha! Troligen samma Anonyma avskräde som försökt skriva på min blogg. Anhörig till den misstänkte eller rentav förespråkare för pedofili...? Återstår att se. Äcklad blir man i alla fall.

Anonym sa...

Jag tycker du ska ta bort de där bilderna på en gång!
Vetif'n om det är lagligt att ens lägga ut bilder på folk sådär. Inte ens tidningarna gör det!
Dessutom vet jag vem han är, så ta bort bilderna. Anmäler detta / dig annars!

Anonym sa...

Har sparat din bloggadress nu. Så hoppas du tar bort det här. För nu är han dömd så det finns ingen anledning att du ska straffa honom ytterligare.
Hoppas detta inlägg är borta snart.
Måste tyvärr anmäla detta annars. Han har fått sitt straff.

Anonym sa...

En sista sak.
Jag försvarar absolut inga av de handlingar han gjort!
Tycker bara det är fel att du lämnar ut namn och bild.

sachikoblog.com sa...

Nämen, ser man på ett litet pedofilernas skyddshelgon... Visst försvarar du, Anonym, det han gjort, annars skulle du inte springa hans ärenden nu och bevaka hans intressen. Det är svart eller vitt, antingen är man för eller emot våldtäkt och pedofili. Du har bevisat vad du är och var du står.
Skönt att du är så jävla obegåvad att du just avslöjat ditt IP-nummer.

Anonym sa...

Hej beklagar verkligen detta som hänt din släkting, helt fruktansvärt:( förövrigt känner Johan mycket väl, har svårt att fatta att han gjort något sådant! som sagt man är i chock, men tar självklart totalt avstånd från han och hans handlingar men samtidigt vet ej vad och hur allt gått till, bara via rykten:( helt sjukt alltihopa, men anser också att du ska ta bort bild och namn då det är helt fel att hänga ut, även om vi alla hatar våldtäktsmän och pedofiler! Men samtidigt hänger han ute redan på många sidor. så tragiskt, han var en vän som gjort detta:( sedan har full förståelse för er, alla inblandade!

Anonym sa...

Det skulle finnas dödsstraff i Sverige. Såna här typer ska utrotas.